Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionesie Ghiorghioni, susţine că nu avem proiectanţi care să aducă proiectele de infrastructură la standardele cerute.

Declaraţia a fost făcută în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, în momentul în care Ghiorghioni a povestit despre vizita făcută recent la Bucureşti, împreună cu opt primari din judeţ. Mai exact, aleşii s-au prezentat cu diverse proiecte la Comisia Tehnică de Examinare a proiectelor finanţate prin Ministerul Dezvoltării.

„Este un consiliu tehnic riguros, toate cele opt proiecte prezentate au trecut, doar la Anina şi la Gârnic este nevoie de ceva revizuiri de ordin tehnic. Problema noastră e că nu avem proiectanţi care să ştie să aducă proiectele la standardele cerute pentru finanţare. Trebuie chemaţi proiectanţii, discutat cu ei pentru că mai avem zeci de proiecte ce trebuiesc finanţate”, a precizat vicepreşedintele CJ.

Acesta a mai afirmat că prima tranşă de bani pentru cele opt proiecte o să ajungă în curând în judeţ, prin Consiliul Judeţean, iar suma se ridică la 2.500.000 de lei. La finalul pledoariei, consilierul Nicolae Ştefănescu a ţinut să îl întrebe pe Ionesie Ghiorghioni: „Dle vicepreşedinte, vă ştiu un om obiectiv, şi vreau să vă întreb dacă a contat factorul politic la Bucureşti”.

„Nu. Tocmai spuneam că am fost în faţa unei comisii tehnice”, a răspuns Ghiorghioni. Discuţia a fost încheiată, pe un ton amical, de preşedintele CJ, Sorin Frunzăverde: „Mă bucur că am fost lămuriţi sub toate aspectele de obiectivul domn Ghiorghioni şi emancipatul domn Ştefănescu”.

Nina Curiţa

2 Comments

  1. sau avem dar nu-s platiti la standarde!! intamplator sau nu , vorbesc in cunostinta de cauza 😛

  2. Nu avem aia, nu avem ailalta…parerea mea de cetatean e ca nici Conducatori Capabili nu avem (iar matale esti cam departe de a fi capabil sau a da sfaturi)!!! Corect?

Adaugă comentariu