Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Lucrările din cele două zone din Reşiţa au impus instituirea unor restricţii de circulaţie pentru autovehicule, ambele până anul viitor. Interdicţiile de pe strada Mihail Kogălniceanu din Reşiţa se aplică în urma unor lucrări care demarează vineri, 8 noiembrie, şi, dacă vremea e favorabilă, se estimează că ele vor fi încheiate în 31 ianuarie 2020.

„În funcție de evoluția lucrărilor, pot fi folosite, după caz, variantele de acces pe drumurile vicinale. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în această zonă, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier“, informează municipalitatea.

La fel, se instituie restricţii de circulaţie în urma demarării lucrărilor de întreţinere şi amenajare din zona următoarelor străzi din Microraionul III din cartierul Govândari: zona „Inelar“, respectiv prelungirea Aleii Dacia şi ieşirea spre Bulevardul Progresului. Aici „se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule, pe tronsoane, funcție de evoluția lucrărilor. (…) Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din aceste zone este 15 februarie 2020, acesta putând suferi modificări în funcție de condițiile meteo“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

A.M.