Caraş-Severin, Romania

Propunerea a fost agreată de consilieri, urmând ca ceremonia de decernare a „titlului“ să fie stabilită la o dată ulterioară.

„Am considerat că este un handbalist de mare valoare sportivă şi de caracter, a precizat primarul Mihai Stepanescu. Şi nu este singurul om de sport cu care ne mândrim“.

Eremia Pârâianu este născut în data de 16 octombrie 1975, la Constanţa, şi are un palmares sportiv impresionant: 183 de selecţii în naţionala României, de cinci ori campion al României, cu Minaur Baia Mare, Fibresc Săvineşti şi HCM Constanţa, campion al Italiei cu Pallamano Trieste, câştigător al Challenge Cup cu UCM Reşiţa, în 2009 şi câştigător al Cupei României cu UCMR, în 2010. Şi, a rămas findel handbalului reşiţean.

Marius Moraru

2 Comments

  1. staban@ucmr.ro Reply

      Felicitari!!! Eremia PARAIANU este unul din cei mai mari jucatori ai acestei tari, dupa multi dintre iubitorii si cunoscatorii handbalului cel mai bun pivot din istoria moderna a handbalului romanesc iar titlul de cetatean de onoare al urbei de la poalele Semenicului nu poate decat sa reprezinte un gest de normalitate fata de acest jucator ce si-a demonstrat caracterul, handbalistul care in momentele grele nu a parasit echipa Resitei desi avea oferte din tara si din strainatate. Modul in care trage echipa dupa el, modul in care isi motiveaza colegii si angajamentul total in care lupta Rica pe teren, ne-au facut mandri ca nu am abandonat meciurile lui UCM. Iata ca nu ne-am inselat atunci cand am vazut in Rica PARAIANU un mare handbalist ale carui valente sportive le poate batea doar caracterul sau deosebit, cel care e mai presus de cuvinte. Meritati felicitari Domnule Primar STEPANESCU si stimati membri ai consiliului local,indiferent de culoare politica, cei care ati agreat la atribuirea titlului pentru Eremia Paraianu, Jos palaria!

Adaugă comentariu