Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – AquaCaraş a anunţat o nouă întrerupere a furnizării apei potabile ce va opera la Oraviţa marţi, 18 octombrie, între orele 9.00 şi 13.00.

Potrivit operatorului judeţean, sistarea serviciului intervine ca urmare a unei solicitări din partea celor de la Pfeiffer, contractant în cadrul proiectului de lucrări de reabilitare şi extindere a conductelor de aducţiune, a reţelelor de distribuţie şi a celor de canalizare din Oraviţa.

„Vor fi afectaţi consumatorii din Oraviţa Oraş Vechi, de la strada 1 Decembrie 1918 până în Zona Gării. Sistarea furnizării apei potabile este solicitată pentru continuarea lucrărilor din cadrul proiectului“, ne informează AquaCaraş. În cazul în care apar alte probleme, consumatorii au la dispoziţie numărul Exploatării Oraviţa a operatorului de apă: 0255/574235.

1 Comment

  1. gogu instalatoru Reply

    Proiectul spagii a facut praf tot orasul. Daca se uita si desteptul de primar peste proiect isi dadea seama ca nu prea bate si nu aproba inceperea lucrarilor. Dar prostama tot prostama. Pana una alta, competentii de la firmele de tevi infipte in pamant iti pun apometre care inregistreaza cai verzi pe pereti si pe banii nostri. Hai calare pe lebede oravitenilor ca nici la voi nu mai sunt pretentii, ar fi bine sa va taie apa de tot sa mergeti la rau :)))) p.s. aqua caras sunt aia care manca seminte in birou.

Adaugă comentariu