Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Este vorba de un tânăr de 17 ani din Bocșa, care a fost lovit violent de doi bărbați, tată și fiu, în plină stradă, pe fondul unui conflict mai vechi.

Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea, când victima, care se certase cu un alt tânăr în fața unui bar din oraș cu câteva zile în urmă, s-a dus acasă la acesta ca să clarifice problema. Nu singur, ci împreună cu fratele său. Din păcate, în loc să se rezolve conflictul, situația a degenerat, iar violențe de neimaginat au izbucnit. Cei doi bărbăți, tată și fiu, l-au lovit cu topoarele și parii pe băiatul de 17 ani și l-au lăsat în mijlocul străzii, acolo unde medicii de pe Ambulanță l-au găsit în comă. Din păcate, deși a fost dus imediat la Spitalul Județean Reșița, tânărul nu a mai putut fi salvat, loviturile primite fiindu-i fatale. Pe numele celor doi agresori, care au fugit de acasă imediat după producerea incidentului, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Oamenii legii ne-au confirmat incidentul, explicându-ne că au fost informaţi vizavi de faptul că sâmbătă seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a decedat un tânăr din Bocşa. Iar cercetările se derulează în continuare, sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Adaugă comentariu