Caraş-Severin, Romania

Unul – la intersecţia dintre strada Lupacului cu Bd. Revoluţia din Decembrie, iar celălalt în apropierea Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă a judeţului Caraş-Severin.

Dar acest punct din urmă anunţa doar inundaţia care a blocat circulaţia pe sub podul de sub intrarea în TMK. Pentru că acolo apa măsura peste un metru, rigolele neputând prelua surplusul de apă în timp util. La faţa locului se aflau lucrători ai Poliţiei Rutiere, ai Serviciului pentru Situaţii de Urgenţe din cadrul Primăriei Reşiţa, membri ai ISU Semenic şi chiar membri ai Serviciului Salvamont.

Câteva maşini ai căror şoferi fuseseră imprudenţi pentru a se aventura sub pod au fost trase din apă de un binevoitor cu o maşină cu tracţiune integrală. Circulaţia prin zonă a fost deviată pe rute adiacente de către agenţii de poliţie până la pomparea apei de sub pod de către autospeciale.

Şi toate acestea, din cauza unei ploi de numai 20 de minute…

Flavius Rotariu

2 Comments

  1. rigolele alea niciodata cand ploua mai tare nu fac fata,si situatia asta nu e de azi de ieri e de cel putin 10 ani asa zisele scurgeri sunt mai mereu infundate cu namol si niciodata curatate de cei care ar trebui s-o faca sa nu mai mentionez ca sunt prea mici din toate punctele de vedere, logic ca nu fac fata niciodata

  2.   rigolele alea niciodata cand ploua mai tare nu fac fata,si situatia asta nu e de azi de ieri e de cel putin 10 ani asa zisele scurgeri sunt mai mereu infundate cu namol si niciodata curatate de cei care ar trebui s-o faca sa nu mai mentionez ca sunt prea mici din toate punctele de vedere, logic ca nu fac fata niciodata

Adaugă comentariu