Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În clasamentul la zi al Campionatului Naţional AmaTur de tenis de masă, ediţia 2014, Nicuşor Franţ, component al echipei C.S. Memory Reşiţa, se află pe locul şapte, din 500 de jucători cuprinşi în această ierarhie, din cei peste 4.000 înscrişi în competiţie.

Cu alte cuvinte tenismenul reşiţean a urcat un loc, după ultimul turneu desfăşurat la Arad, aducându-şi o serioasă contribuţie la calificarea echipei sale la turneul final. În acelaşi clasament, doi dintre colegii lui, Deian Sorescu şi Sorin Corbu, ocupă locurile 32, respectiv 42. Revenind la Nicuşor Franţ, liderul C.S. Memory Reşiţa, clasarea sa în topul celor mai buni jucători ai AmaTur România este rodul constanţei în pregătire şi în rezultatele înregistrate la turneele din acest an, experienţei pe care a acumulat-o în partidele susţinute în Superliga Naţională, ca jucător la C.S. Ateneu Reşiţa.

Locul întâi este ocupat de Viorel Stere (Constanţa), cu 471 de puncte, urmat de Cosmin Lungu (Bucureşti), 430 de puncte, şi de Iulian Roman (Braşov), 384 de puncte. JCS-A.R.

Adaugă comentariu