Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Administraţia locală reşiţeană va prelua două terenuri de tenis, stadionul de atletism, clubul de box şi fostul patinoar.

Aleşii urbei şi-au desemnat recent reprezentanţii în organele de cunducere ale unor structuri cu profil sportiv din municipiu, prilej cu care primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a vorbit despre obiectivele care vor fi preluate de către administraţia locală.

„Am susţinut că în condiţiile în care ni se dau nişte obiective care până acum n-au fost modernizate, au fost poate lăsate de izbelişte, ar fi foarte bine să ni se dea cel puţin cu sumele aferente întreţinerii acestora – pentru că aşa este proiectul – sau poate şi cele necesare pentru modernizare. Am văzut proiectul dar n-am primit forma finală. Era vorba despre două terenuri de tenis, de întreaga bază aferentă stadionului de atletism, clubul de box, fostul patinoar. Când intrăm în posesia datelor, sper să vă pot informa despre programele noastre de intervenţie, despre ce surse atrase putem vorbi de la în asemenea cazuri de la Guvern sau poate surse europene, dar cred că este prematur să mă pronunţ acum”, a declarat Mihai Stepanescu.

Antoniu Mocanu

1 Comment

  1. Sefuu… Dar ceva locuri de munca si investitori primiti? Ca ducem doru de 24 de ani nu credeti ca ar fi mai bine decat zorzoane borduri si alte modalitati neconstructive de a manca bani publici … si sincer astea nu ne tin nici de cald nici de foame 😉

Adaugă comentariu