Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aplicaţia Moovit, disponibilă pentru platformele Android, iOS şi Windows, este din nou activă la Reşiţa, după cum ne asigură reprezentanţii Transport Urban Reşiţa: „Moovit din nou activ la Reșița. Simplu și la îndemâna oricui are un smartphone. Descarcă aplicația Moovit (gratuit) și îți poți planifica călătoriile cu TUR“.

Platforma este funcţională încă de la începutul anului trecut, când noul operator de transport îşi îndeplinea promisiunea la acest capitol. „Vrei să știi ora la care va sosi primul autobuz în stația din care de obicei mergi spre muncă? Vrei să știi când vine primul autobuz în cea mai apropiată stație de locația unde te afli, spre o destinație care te interesează? Vrei să știi câte minute faci de acasă până în cea mai apropiată stație de domiciliul tău? Vrei să știi câte minute face autobuzul din punctul A (stația de unde pleci) și punctul B (stația în care cobori)? Vrei să știi orele de plecare ale fiecărui traseu? Vrei să fii atenționat, dacă nu cunoști Reșița, că urmează stația unde trebuie să cobori? Atunci instalează-ți aplicația Moovit și vei fi mai aproape de informațiile dorite. Be smart, be Moovit, pentru că noi facem“, notau reprezentanţii TUR.

Cei care nu doresc să-şi instaleze aplicaţia, au varianta web, disponibilă direct din browser, accesând adresa: https://www.turesita.ro/planificare-traseu/.

1 Comment

  1. Normal aceste date ar trebui încărcate direct în Google Maps, aplicație existentă în fiecare telefon și perfect integrată cu alte funcții tot mai inteligente ale sistemului de operare. N-am nimic împotriva unor aplicații terțe, dar nu este cea mai profi soluție. Vedeți alte orașe/țări, mai bine informatizate. Nu spun nicidecum că trebuie renunțat la Moovit. Doar că nu acesta e primul pas logic.

Adaugă comentariu