Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Adrian Ciocan este noul reprezentant al echipelor din Liga a IV-a, în Comitetul Executiv.Adunarea Generală Extraordinară a AJF Caraş-Severin, care a avut loc marţi, 24 iulie a.c., la Restaurantul Capitol din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei a avut două puncte pe ordinea de zi. Şi anume, alegerea reprezentantului echipelor din Liga a IV-a, în Comitetul Executiv al forului judeţean şi modificarea statutului AJF, în conformitate cu noile prevederi ale Federaţiei Române de Fotbal, solicitare transmisă de forul naţional de fotbal în data de 23 mai a.c.

Astfel, Comitetul Executiv al AJF Caraş-Severin a fost completat cu Adrian Ciocan, organizatorul de competiţii al C.S. Gloria Reşiţa, ca reprezentant al formaţiilor care activează în Liga a IV-a.

În ceea ce priveşte cel de-al doilea subiect abordat de cei prezenţi, altfel spus 41 de delegaţi cu drept de vot, au fost supuse dezbaterii şi aprobate modificări la mai multe capitole ale statutului, în sensul readaptării lor la solicitările F.R.F. şi U.E.F.A.

Apoi, la propunerea preşedintelui A.J.F. Costinel Ristache, s-au adaptat, în unanimitate, următoarele noi prevederi, conform solicitării Comisiei Juridice a F.R.F.: Art. 10, Afilierea; Art. 19, Organismelor membrilor afiliaţi; Art. 26, Convocarea adunării generale; Art. 27, Cvorumul; Art. 28, Hotărârile adunării generale; Art. 40, Comisile judeţene.

„Apreciez, în primul rând, numărul mare de delegaţi prezenţi, ceea ce demonstrează interesul pentru binele şi viitorul fotbalului din judeţ, ne-a declarat Costinel Ristache. Cu acest prilej am discutat, în afara ordinei de zi, şi unele aspecte pregătitoare pentru noul sezon competiţional, pe care îl dorim cât mai bine organizat, la toate nivelurile în care este implicată AJF Caraş-Severin. În final, vreau să vă spun că am apreciat atitudinea delegaţilor echipelor din Liga a IV-a, care i-au dat credit lui Adrian Ciocan, de la Gloria Reşiţa, să-i reprezinte în Comitetul Executiv al AJF.“

Adaugă comentariu