Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deşi nu a participat la discuţiile purtate marţi la sediul UCM Reşiţa, primarul municipiului, Mihai Stepanescu, i-a invitat, în aceeaşi zi, la sediul administraţiei publice locale, pe cei doi oameni în ale căror mâini se află soarta uzinei reşiţene, Remus Borza, administratorul judiciar al UCMR, şi Adrian Volintiru, preşedintele Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului.

Cei doi au fost însoţiţi de Cosmin Ursoniu, directorul executiv al UCM Reşiţa. La această întâlnire au mai fost prezenţi şi factori de decizie din cadrul primăriei, precum Titiana Cătană, directorul tehnic, şi Maria Uzun, directorul economic. Aşa cum era şi firesc, principalul subiect adus în discuţie a fost legat de prezentul şi viitorul uzinei reşiţene, municipalitatea fiind asigurată de tot sprijinul forurilor naţionale în privinţa rezolvării situaţiei de la UCMR.

Pe de altă parte, au fost abordate problemele comune avute cu administraţia publică privind plata datoriilor către bugetul local şi preluarea drumului de interes local de pe platforma Mociur. Toate aceste răspunsuri sunt urmarea întâlnirilor precedente ale conducerii Primăriei cu reprezentanţii UCMR în privinţa viitorului uzinei reşiţene.

2 Comments

  1. Remus Borza este urmărit penal pentru conflict de interese, fiind acuzat că, în perioada în care firma de insolvenţă deţinută de el, Euro Insol, a fost administratorul judiciar al Hidrolectrica, a făcut plăţi către societatea lui de avocatură, în baza unor contracte de asistenţă juridică. Purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, Ionuţ Oprea, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că a fost începută urmărirea penală în cazul lui Remus Borza din 18 iulie, „pentru conflict de interese prevăzut de articolul 253 indice 1 Cod penal”. Stepi, vezi sa nu ajungi si tu ca el…

    • Ce dracu sa-i spuna cap patrat de Rusca asta lui Borza? Ca e ingrijorat de ritmul ofilirii bibistrocelului crocobazdugat? Ca i-a tras-o lui Chebutiu in Parcul Industrial cu tot cu bicicletele lui? Ca a externalizat şobolanii din oraş? Asta nu e la mishto cu externalizarea şobolanilor, chiar asa a afirmat prin 2008. Dan Popoviciu stie ca doar el a scris articolul. Acum nu mai e Ghimpe, e kissghiul la sultan pupator de ghiul la primat pe Veste Ve. Da-i cu vodka Danutz, sa nu-ti fie greata!

Adaugă comentariu