Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul săptămânii trecute a avut loc Conferinţa municipală de alegeri a social-democraţilor.Cu aceeaşi ocazie cu care Mihai Stepanescu a fost reales în fruntea organizaţiei municipale a PSD, au fost desemnaţi şi ceilalţi membri în structurile de conducere, respectiv vicepreşedinţii, secretarul executiv şi trezorierul. Peste 200 de social-democraţi s-au reunit la Sala Lira din Reşiţa.

„Eu cred că şansele Reşiţei sunt tot mai mari. Primul-ministru Victor Ponta m-a asigurat de susţinerea proiectelor. În acest mandat voi fi al PSD şi cred în acest partid pentru că Reşiţa are nevoie de protecţie socială. Cred că această funcţie îmi dă dreptul de exprimare, dar mă şi obligă, mai ales că politicul influenţează şi chiar domină administrativul, pentru că este nevoie de susţinere. Mă bucur că şi alţi colegi din partid au reconfirmat în oraşele şi comunele judeţului şi că au trecut peste acest examen, şi aş felicita cu precădere pe cei din Armeniş şi Cornereva, dar şi pe ceilalţi alături de care vom oferi succes organizaţiei şi USL-ului. Este o normalitate pe care o vom impune împreună pentru binele cetăţenilor“, consideră preşedintele PSD Reşiţa, singurul candidat la această funcţie, Mihai Stepanescu.

Conferinţa din weekend-ul trecut precede alegerile pentru conducerea filialei judeţene a PSD Caraş-Severin, care vor avea loc pe 16 martie. Dintre vicepreşedinţii organizaţiei municipale, nouă sunt şi consilieri locali.

Flavius Rotariu

1 Comment

  1. Gogosi domnule primar. Si pe pensionari i-a asigurat ca le da banii inapoi. Dute frate la munca nu astepta sa-ti dea Ponta. Sunt sigur ca urmatoarea mutare este vicepresedeinte la PSD pe judet si finalul in parlament ca acolo tintesti. Banii pe care ii ceri sunt pentru ai intoarce spre partid nu spre oameni.

Adaugă comentariu