Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – De fapt, societatea cu care municipalitatea a încheiat o convenţie anul acesta nu va face amenajările pe banii reşiţenilor.

Dacă în trecut municipalitatea plătea bani grei pentru ca lumina sărbătorilor să fie acompaniată şi la Reşiţa de un patinoar, aleşii urbei au găsit soluţia de a scăpa de astfel de cheltuieli. Cea mai recentă şedinţă ordinară a Consiliului Local Reşiţa, derulată săptămâna aceasta, aduce o nouă veste bună pentru cetăţeni.

„Un proiect a vizat asocierea cu o firmă care va aduce un patinoar cu gheaţă naturală aici la Reşiţa. Primăria şi Consiliul Local nu au foarte multe obligaţii în acest sens, nu acordă sume băneşti cum era în anii anteriori, cu excepţia anului precedent. Noi asigurăm câteva servicii, este vorba despre pază, de curent şi de colaborare dacă va fi nevoie de vreo intervenţie din partea noastră“, a precizat Mihai Stepanescu, primarul municipiului Reşiţa.
Asocierea dintre Consiliul Municipal Reşiţa şi Andreas Luna Park vizează amenajarea unui patinoar mobil natural în Piaţa Tricolorului, pe o suprafaţă de 375 de metri pătraţi (25 pe 15 metri). Asocierea este încheiată pentru o perioadă de două luni, între 6 decembrie 2015 şi 6 februarie 2016, cu posibilitatea prelungirii prin act adiţional, cu acordul ambelor părţi.