Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În cadrul celui de-al doilea tur de scrutin, Mihai Stepanescu, primarul Reșiței, și-a manifestat dreptul de vot la ora 9.30, la una dintre cele trei secții de votare amenajate în incinta grădiniței de pe strada Oțelului.

„Astăzi am votat pentru un viitor mai bun al României, pentru un președinte care să ne reprezinte peste hotare, să fie primit de șefi de state, de guverne, și cred eu că și pentru viitorul Reșiței și pentru al Caraș-Severinului, ne-a declarat primarul Mihai Stepanescu. E adevărat că eu îi cunosc de câțiva ani pe amândoi, pe cei doi contracandidați, dar trebuie să vă spun, să vă mărturisesc că doar unul s-a ținut de cuvânt. Tocmai de aceea am venit astăzi cu toată deschiderea și am votat așa cum cred eu că este mai bine pentru viitorul Reșiței, poate al regiunii și al țării noastre. Acum cinci ani l-am cunoscut pe unul și mi-a spus în puține cuvinte niște lucruri, dar a uitat foarte repede. Nu vă spun care“.

2 Comments

  1. Ma bucur ca v-ati trezit Reply

    Dle primar, ma bucur ca v-ati dat seama chiar si in ultima clipa ca Ponta doar promite si uita.

  2. Felicitari pt.cum v/ati si ati votat! Ce inseamna sa ai experienta si sa stii cine e mai bun ,pt MAJORITATE!Si ati vazut ca ne/am prins si noi ,multi altii de chestia asta,cine este MINCINOSUL!?

Adaugă comentariu