Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Daniel Oprița caută jucători pentru completarea posturilor deficitare.

Echipa de fotbal de ligă secundă Metalul Reșița se află de la începutul acestei săptămâni în cantonament la stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului. În lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul Daniel Oprița au apărut și câteva noutăți, fiind așteptați în continuare jucători la Metalul, pentru completarea posturilor deficitare. „După plecările lui Anițoiu și Vaștag, țintim un fundaș stânga, mai avem nevoie de un fundaș dreapta, un mijlocaș stânga, unul dreapta, doi atacanți și un portar, a spus Daniel Oprița. De asemenea, țintim și jucători sub 21 de ani, pentru că în acest moment îl avem doar pe Leonard Manole. Se pregătesc cu noi fundaşul stânga Florin Sandu, fundaşul central Ionuţ Hlinca, Daniel Stanca şi mijlocaşul Valentin Bărbulescu.“

Fundașul stânga Florin Anițoiu este în cantonament cu Astra Giurgiu, așteptându-se o ofertă concretă din partea giurgiuvenilor pentru achiziționarea sa. În schimb, golgheterul Vasile Buhăescu, dorit în această iarnă și de liderul din B2, ACS Poli Timișoara, își continuă pregătirile cu echipa din Valea Domanului. Unul dintre jucătorii originari din Reșița din lotul rosso-nerilor, mijlocașul Laurențiu Breșneni este dorit de prim-divizionara de futsal din localitate, Muncitorul, însă oficialii de la Metalul nu doresc încă să-i dea drumul jucătorului care mai are șase luni de contract.

Duminică, 25 ianuarie, de la ora 12, Metalul Reșița va disputa primul amical din cantonament, cu o echipă din Vârșeț, Serbia, antrenorul Daniel Oprița dorind să încheie cantonamentul de pe plan local cu încă un joc, pe 30 ianuarie, printre posibilii adversari numărându-se CSM Lugoj sau UTA Bătrâna Doamnă.