Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de fotbal Metalul Reșița se află în continuare în cantonament la Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului, susținând și meciuri de verificare pe terenul sintetic.

După ce au cedat la limită, 0-1, cu Muncitorul Reșița, în primul amical al iernii, elevii lui Marian Pană au învins sâmbătă, 25 ianuarie, cu 3-1, revelația actualei ediții a Cupei României, formația de liga a cincea Ripensia Timișoara. Au marcat pentru echipa reșițeană Cavol, Nogo și Mureșan, iar pentru Ripensia a punctat Ungur.

Antrenorul Marian Pană a început meciul cu: Zimmerman – Cavol, Popescu, Nogo, Liuba – O. Vasile, Enescu, Neagoe, Oprița – Szabo, Enciu. După pauză, i-a trimis în teren și pe ceilalți jucători din lot, mai puțin pe Breșneni, Apostol și Stoica.

„Consider că a fost un antrenament bun pentru noi, în special în prima repriză, când am legat jocul mai bine, având bineînțeles cu jucătorii mai experimentați, a spus antrenorul Marian Pană. Am preferat ca în prima repriză să îi introduc pe cei cu mai multă experiență, iar în cea de-a doua pe cei cu mai puțină experiență, mai tineri. Este bine că am câștigat, am făcut un antrenament bun, cu un adversar cu mult peste nivelul Ligii a V-a. Ripensia este o echipă solidă, legată, mi-a plăcut. Vom mai juca miercuri, pe 29 ianuarie, cu Muncitorul Reșița, după care vom stabili cine rămâne în lot. Vom pregăti plecarea în cel de-al doilea cantonament, în Antalya, pe 3 februarie. Avem șase meciuri acolo, dar încă nu știm adversarii.”

Adaugă comentariu