Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ediția din acest an a Memorialului Titus Stanimirescu la volei feminin, desfășurată la Caransebeș, a avut printre participante trei echipe din Timișoara, Lugoj și din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Cele trei formații au jucat în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar la capătul întrecerilor câștigătoare au fost gazdele de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș. Voleibalistele din Caransebeș au învins cu același scor, 2-1, pe CSS Bega Timișoara și pe CSS Lugoj. Într-un alt meci, CSS Bega Timișoara a dispus de CSS Lugoj, cu scorul de 2-0.

Astfel, după CSS Caransebeș, pe locurile doi și trei s-au clasat echipele din Timișoara și Lugoj. La finalul competiției au fost acordate tricouri, cupe, mingi și diplome, oferite de organizatori, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caransebeș.

Memorialul Titus Stanimirescu se organizează în fiecare an în luna decembrie, la Caransebeș, în amintirea unuia dintre slujitorii voleiului din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

1 Comment

  1. Cu plecaciune ma inchin asupra acestui nume, profesor Titus Stanimirescu. Intradevar a slujit voleiul intr-o maniera pe care eu nu am mai intalnit-o. Nu era doar un profesionist, era un om cu sentimente alese, cu o moralitate si etica desavarsita. Felicitari organizatorilor-sponzorilor pentru acest Remember.

Adaugă comentariu