Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Măsura de arestare preventivă a ortopedului Mircea Bona a fost respinsă joi de către Tribunalul Caraş-Severin şi înlocuită cu interdicţia de a părăsi localitatea pentru 29 de zile, cu obligaţia de a se prezenta la organele de anchetă ori de câte ori va fi convocat.

La sentinţa amintită, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin poate face recurs în termen de 24 de ore. Vă reamintim că medicul Mircea Bona a fost reţinut în urma unui flagrant organizat de procurorii anticorupţie pentru că a solicitat unui pacient şi a primit un avans de 200 de euro pentru o intervenţie chirurgicală.

8 Comments

  1. Minsitrul Justitiei, asta din Romania, Robert Cazanciuc are un salariu de 5.300 de lei in scadere de la 12.000 de lei cat avea inainte de a fi ministru. Un om normal nu poate gasi explicatia prin care un roman reniunta brusc la salariu la suma de 6.700 de lei. De aceea este oarba !

  2. Deci are voie sa profeseze linistit si probabil sa ceara si spaga in continuare, ca doar are nevoie de bani pentru a plati in stanga si in dreapta. Sau poate ca are destui bani la strujac, cum zice banateanul, sa isi faca dosar curat ca lacrima. Daca individul asta scapa basma curata, va invit sa nu mai respectati nicio lege.

  3. Mai aveti dubii ca nu va scapa , va scapa acum isi intinde antenele pe la domnii judecatori ori ei nu s-ar duce sa-si faca vacantele prin Grecia( uitati-va de curiozitate pe lista baroului din CS sa vedeti acolo fenomene de avocati fam Tibrea( doamna sefa baroului CS lua 10.000 euro sa poti profesa ca avocat sa intri in barou altfel mumu si acum e la fel ca tot ea e acolo taie si spinzura si intra cine vrea EA o incompetenta ca de altfel toti din justitie vai de capul lor ca au luat examenele numai pe mita), stefaniga, Dalea numai nume exotice si inteligenti nu gluma) ptr ca relatii are, doar e medic de 20 de ani. De ce sa nu profeseze sa nu i-a in continuare spaga e la moda, daca frunza-n balegar ia sa te angajeze pe la primarie , prefectura , nume de nume acolo familii angajate si nu se ia nici o masura si nici nu se va lua corb la corb nu-si scoate ochii.

  4. Eu cred că suntem o ţară de infractori, hoţi şi corupţi. În ce ţară din Europa mai e păzită o cale ferată de la Bucureşti la Constanţa că să nu fie atacată de hoţi ?

  5. Sa fie spanzurat de fantana cinetica si lasat acolo sa-l mance ciorile dar inainte sa-l puna sa-si cumpere funia si sapunul!

  6. Pe cand un flagrant si cu medicii ginecologi?Astia de ce sunt ocoliti?Gravide sunt multe, bolnave la fel, iar foamea de bani e de nestavilit!

  7. Incredibil dar adevarat, asta se poate intimpla numai in romania!!!!!!!!!!
    Asta a cerut spaga asa cum cer mai toti dar citi oameni a nenorocit prin oeratiile lui savante? multi, foarte multi.Sa-i dea D-zeu ruaul care l-a facut inapoi inzecit.

  8. Mai cautati-l si pe gavrila soran. Numele e scris mic ca la el e substantiv comun.

Adaugă comentariu