Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La finalul partidei de sâmbătă dintre CSM Școlar Reșița și CSM Făgăraș, handbaliștii care au făcut performanță în tricoul Reșiței au oferit un spectacol pentru publicul din tribune. Mihai Rohozneanu, Ilie Vaidasigan, Adrian Petrea, Cristi Ionescu, Marcel Vulpe, Sebastian Pârvan și Marius Grozăvescu sunt foștii handbaliști care au oferit reșițenilor un meci demonstrativ împotriva juniorilor de la CSM Reșița.

„Tot timpul m-am simțit foarte bine la Reșița, am petrecut 8 ani și am făcut performanță la acest club. Am toată încrederea că CSM Reșița va promova în acest an în prima divizie. Sunt convins că Reșița mertiă să aibă o echipă în Liga Națională. Legat de meciul demonstrativ, consider că a fost la Reșița o echipă foarte frumoasă acum câțiva ani. Țin legătura cu foștii colegi și faptul că am putut juca din nou cu ei este o plăcere imensă pentru mine. Aș vrea să le mulțumesc organizatorilor pentru această inițiativă și eu cred că acest turneu a fost un spectacol. Mă bucur că în acest meci demonstrativ am jucat împotriva unor tineri cărora, acum ceva timp, eu le-am pus mingea de handbal în mână”, a declarat Adrian Petrea, fostul jucător și antrenor al Reșiței.

„Cu ocazia acestui meci demonstrativ, am dorit să le aducem aminte din nou spectatorilor noștri că Reșița a avut și are în continuare un sport extraordinar de frumos în acest oraș. Vrem să continuăm cu aceleași performanțe pe care le-am obținut și în trecut. Ne dorim să vină lumea în număr cât mai mare la sală”, a spus la final Ilie Vaidasigan, antrenorul echipei CSM Reșița.

Adaugă comentariu