Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Societatea de distribuţie a programat o întrerupere a serviciului, pentru cuplarea noii reţele la sistem.Lucrările de modernizare a reţelei făcute de operatorul de gaz atrag, marţi, 6 noiembrie, între orele 9.00 şi 17.00, o nouă întrerupere în furnizarea serviciului în municipiul de pe Bârzava, de această dată în următoarele cartiere: Lend, Marginea Văliugului, Zona Muncitoresc, Dealul Crucii, zona Oraşului Vechi, Valea Domanului, Centrul Civic, zona Gării de Sud şi Străzi de Deal, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Întreruperea este necesară pentru cuplarea noii reţele la sistemul de distribuţie. Potrivit celor de la E.On Gaz Distribuţie, societatea a investit 3 milioane de lei în proiectele de modernizare a reţelei de gaz din municipiul Reşiţa, fiind înlocuiţi peste 17 km de conducte şi branşamente pe străzile Terovei, Vântului, zona drumului de centură – cimitir, Ţiglăriei, Castanilor, Libertăţii, Poiana Golului, Paul Iorgovici, Piaţa Republicii, Cireşului, Primăverii,Vişinului, Teilor, Mihail Kogălniceanu, Laminoarelor, A.C. Popoviciu, Traian Lalescu, Mihai Viteazu, Horea şi Bega.

Furnizorul de gaz recomandă reşiţenilor din zonele afectate să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei să supravegheze, timp de jumătate de oră, modul de ardere a gazelor. În cazul în care se simte miros specific de gaz, cei în cauză trebuie să apeleze de urgenţă dispeceratul societăţii, la tel. 0800/800.928 (gratuit) sau 0265/200.928 (taxabil).

Antoniu Mocanu

3 Comments

  1.  BRAVO.APA ,GAZ,CURENT TOATE IN TIMPUL IERNII.OARE IN AUSTRIA TOT ASA SE INTIMPLA DOMNULE PRIMAR ?.DECE IARNA?STATI LINISTIT 4ANI SOMN USOR.

  2. iulicafarafrica Reply

     pai vara nu au timp domniile lor,sunt in concediu.in alta ordine de idei,azi pe la pranz era plina piata de salopete de eon-gaz,semn ca se lucra in draci ,dar nu la cuplarea noii magistrale,ci la umplerea papornitelor.or fi luat vreo prima de muraturi,ca au de unde,ne masoara contorul metri cubi iar ei ne taxeaza cu kilowati.era o lege care obliga operatorii de servicii de acest gen sa taxeze in functie de ce anume indica contoarele,nu dupa formule numai de ei stiute!si aerul pe care ni-l vindeti ca gaz tot aceeasi valoare energetica are?
    PS e ora 17 si nici un fasait pe conducta!dom’ popescu,mata esti in concediu sau ai vreo susta pe la consiliu?

Adaugă comentariu