Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Magica Caransebeş – Era S Comexim Caransebeş 4-3 (2-1), în etapa a XI-a a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, duminică, 17 noiembrie, pe stadionul din Balta Sărată.

Meciul dintre cele două echipe ale Caransebeșului, a fost viu disputat și a avut de toate. Cei de la Magica au deschis scorul în minutul 2, prin Dovlete, care a şutat plasat, din marginea careului de 16 metri, în dreapta lui Nistor. Oaspeţii au egalat după 7 minute, prin A. Munteanu, care după ce a recuperat o minge la 30 de metri, pe partea stângă, a avansat şi l-a executat pe Melenciuc cu un şut la colţul lung. În minutul 22, echipa suporterilor din Balta Sărată putea să se desprindă pe tabela de marcaj, însă şutul lui Govoşdeanu din lovitură liberă de la 30 de metri s-a oprit în bara transversală a porţii apărate de Nistor. În minutul 33, gazdele au mai trecut o dată pe lângă gol după ce Dovlete a executat o lovitură liberă de la 28 de metri, însă Nistor s-a întins şi a reuşit să respingă balonul din vinclul drept al porţii sale. Scorul pauzei a fost stabilit în primul minut de prelungire, după ce Pârvu a executat un corner de pe partea stângă, la bara a doua, de unde Ivanici a reluat în poartă cu capul, la colţul scurt.

Nistor a mai intervenit o dată în minutul 49, în faţa lui Dovlete, şi două minute mai târziu, când a reuşit să pareze şutul puternic expediat de Oni. Pe fondul dominării gazdelor, cei de la Era au reuşit să egaleze în minutul 60, după ce Brânzan a recuperat o minge la 30 de metri, a avansat şi a şutat cu boltă, balonul, purtat de vânt, păcălindu-l pe Melenciuc şi oprindu-se în vinclul porţii sale. Cei de la Magica s-au mai desprins o dată în minutul 75, când Ivanici i-a pasat în adâncime lui Oni, acesta a intrat în careu, însă a fost faultat de Potcovaru, centralul Claudiu Românu dictând lovitură de pedeapsă, penalty-ul fiind transformat cu siguranţă de căpitanul Pârvu. Oaspeţii au mai egalat o dată în minutul 80, după ce Marco a avut o incursiune de toată frumuseţea pe partea stângă şi, odată intrat în careu, a şutat din unghi, la colţul lung. Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 88, după o fază prelungită de atac, în care mingea a ajuns Frenţ, care l-a driblat pe Potcovaru şi, de la 6 metri, a trimis cu latul în poarta goală.

Magica Caransebeş: D. Melenciuc, P. Godian (min. 68, S. Urs), C. Govoşdeanu, A. Bufanu, S. Dovlete, C. Pârvu, S. Oni, Al. Ristache (I. Marian), G. Simescu, A. Ivanici, I. Vartic (52, Al. Frenţ); rezerve: I. Radu, V. Ştefaroi, A. Sorea, Gh. Valuşescu. Antrenor, Sorin Costachi.

Era S Comexim: Al. Nistor (69, M. Potcovaru), L. Cut, C. Matei, C. Birăescu, F. Olariu, F. Ardelean, M. Munteanu (11, Al. Brânzan), A. Munteanu, V. Marco, P. Panduru, S. Radu (64, L. Secula); rezerve: D. Derbac, B. Coman, D. Avram, R. Ianoşel. Antrenor, Petru Bona.

A arbitrat la centru Claudiu Românu (Caransebeş), asistat la cele două linii de Andrei Abălaşei (Caransebeş) şi Alexandru Răduţ (Reşiţa). Observatori: Marius Popescu (Reşiţa) şi Petru Herghelegiu (Bocşa).

Sorin ROGOZ

Adaugă comentariu