Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Magica Caransebeş – Agmonia Zăvoi 4-1 (2-1), duminică, 22 septembrie, în etapa a III-a a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş.

Magica a jucat pe teren propriu, în Balta Sărată, cu Agmonia Zăvoi, formaţie care a revenit în acest eşalon după o absenţă de câţiva ani. Oaspeţii au dominat începutul de partidă, când şi-au creat două ocazii, prin Hrudei, care a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, însă Melenciuc a respins în corner, şi prin Chici, care, din interiorul careului, a şutat lângă bară, însă portarul gazdelor a reţinut balonul. În minutul 12, Magica a deschis scorul în urma unei faze create de Dovlete pe partea stângă, acesta a centrat, mingea a depăşit întreaga apărare a oaspeţilor şi a ajuns la Birtea, care, de la 10 metri, l-a executat pe Mironescu. În minutul 22 cei de la Agmonia au beneficiat de un aut de pe partea stângă, balonul a ajuns la Obrejan, acesta a şutat bine, prin surprindere, însă Melenciuc a reuşit să prindă balonul care se îndrepta spre vinclul porţii sale. În minutul 24, după un atac prelungit al oaspeţilor, mingea a ajuns pe stânga la G. Brabilă, acesta a centrat în faţa porţii, iar Dovlete a deviat în propria poartă. În minutul 29, gazdele au avut o ratare de zile mari, când Dovlete, singur cu portarul la 10 metri, a şutat pe jos, însă Mironescu a reţinut. Același Dovlete şi-a reparat greşeala în minutul 34, când Ristache l-a angajat excelent cu o diagonală trimisă de pe partea dreaptă, atacantul gazdelor trimiţând cu capul peste Mironescu, ieşit pe centrare.

Partea a doua a început cu o ocazie monumentală irosită de oaspeţi, în minutul 53 Radu primind în adâncime şi, rămas singur cu portarul la 8 metri, a şutat puternic, însă Melenciuc a reuşit să respingă cu piciorul în corner. Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 67, atunci când Dovlete i-a pasat bine la 16 metri lui Bălan, acesta a fentat trei adversari, şi-a aşezat balonul şi, de pe linia careului, a şutat plasat în stânga lui Mironescu. În minutul 75 oaspeţii puteau să reducă din handicap prin G. Brabilă, care a scăpat pe dreapta, dar a fost încurcat de Badescu, iar şutul său din marginea careului nu a mai avut precizie, Melenciuc reţinând balonul. În minutul 82, Dovlete a profitat de o neînţelegere dintre Mironescu şi apărătorii săi, a furat balonul şi a şutat sec din marginea careului, ducând scorul la 4-1.

Magica Caransebeş: D. Melenciuc, V. Bunea, A. Alexin (min. 68, G. Simescu), D. Birtea (83, I. Vartic), C. Maria-Mare, S. Oni (80, P. Godian), D. Badescu, S. Dovlete, A. Ristache, Ş. Bălan (84, B. Neamţu), C. Govoşdeanu; rezerve: D. Doran, A. Bufanu, I. Ştefaroi. Antrenor, Dan Doran.

Agmonia Zăvoi: I. Mironescu, C. Ştefan Tănasă, L. Obrejan, M. Chici (65, P. Groza), D. Cîrdei (46, I. Radu), A. Mâţu, A. Hrudei, G. Brabilă, M. Constantin, T. Meuţă-Kodra, F. Brabilă; rezervă, I. Mihuţa. Antrenor, Aurică Pănescu.

A arbitrat la centru Răzvan Nistoran (Oraviţa), asistat la cele două linii de Ioan Humiţa (Armeniş) şi Andrei Abălaşei (Caransebeş). Observatori: Remus Orleanu şi Sorin Costachi, ambii din Caransebeş.

Sorin Rogoz

Adaugă comentariu