Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa reşiţeană a devenit campioană judeţeană la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar.Echipa Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa a câştigat faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal pentru echipe din ciclul gimnazial. La întrecerea desfăşurată zilele trecute, la sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuţa“ din Reşiţa au participat şapte echipe din Bocşa, Oraviţa, Oţelu Roşu, Caransebeş şi din municipiul de pe Bârzava.

Având în componenţă fotbalişti legitimaţi, echipa Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa a dovedit că este cea mai bună din întrecere şi în urma meciurilor disputate la faza judeţeană şi-a câştigat dreptul de a reprezenta Caraş-Severinul la faza de zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal.

Elevii profesorilor Silviu Izvernar şi Samson Bogdan au dominat competiţia, iar în finală s-au impus cu un categoric 4-0 în faţa echipei Şcolii Gimnaziale Nr. 1 din Bocşa. „Sunt bucuros pentru acest rezultat şi sper ca la faza de zonă să facem o figură la fel de frumoasă şi, de ce nu, să ne calificăm în finala pe ţară“, a spus prof. Silviu Izvernar.

Pentru Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa au jucat la faza judeţeană: Alexandru David, Alexandru Coviţ, Sebastian Coviţ, Claudiu Doran, Cosmin Epure, Vlad Geambaşu, Milos Krkelic, Roberto Muselin, Remus Pârvu.

Adaugă comentariu