Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În perioada 5 – 7 iulie, iubitorii de muzică rock şi activităţi outdoor sunt invitaţi la cea de-a III-a ediţie a Festivalului Rocker’s Challenge de la Sasca Română.

Potrivit organizatorilor – Asociaţia Caraş Adventure, în parteneriat cu Primăria Sasca Montană, Banat Car – BMW şi Stalinskaya, la ediţia din acest an au fost invitate să concerteze nu mai puţin de opt trupe rock, printre care „White Walls”, „Infected Rain”, „Altar„, „Toulouse Lautrec”, „The Mono Jacks”, „Robin And The Backstabbers” şi „Alexandrina”.

Organizatorii pun la dispoziţia celor care ajung în zonă posibilităţi multiple de cazare, de la pensiuni şi case ţărăneşti, până la zone special amenajate pentru campare, dotate cu toate utilităţile necesare. Odată ajunşi aici, turiştii nu se bucură doar de muzică rock de calitate, ci şi de frumuseţile arealului natural al Parcului Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, având posibilitatea să-l exploreze din plin prin fel de fel de activităţi outdoor, precum rafting pe râul Nera, tiroliană pe un traseu de 90 de metri lungime, drumeţii şi mountain bike pe traseul Sasca Montană – Slatina Nera – Podul Bei – păstrăvăria Beuşniţa – lacul Ochiul Beiului şi cascada Beuşniţa.

Cei implicaţi în organizarea acestui eveniment, a cărui amploare e tot mai mare de la un an la altul, încearcă nu doar să susţină muzica rock de calitate, ci şi să promoveze traseele şi obiectivele turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa.

Roxana Bălan Nafiru

1 Comment

Adaugă comentariu