Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Jurnal de Caraş-Severin a obţinut locul I în cadrul Topului judeţean al firmelor, la secţiunea Activităţi de editare a ziarelor. Evenimentul, ajuns la cea de-a 26-a ediţie, s-a derulat la Hotel Rogge, în Centrul Reşiţei, în organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin, instituţie care a premiat cele mai competitive activităţi din judeţ.

Evenimentul a debutat cu un moment de reculegere în memoria celui care a fost primul preşedinte şi totodată fondatorul CCIA CS, Sorin Frunzăverde, pe numele căruia a fost emisă şi o diplomă de excelenţă, ridicată de soţia acestuia, Doina Frunzăverde, care a mulţumit tuturor în primul rând pentru prietenie. Petru Buzzi, preşedintele forului, a deschis discuţiile prezentând câteva date despre camera noastră de comerţ, care a reuşit să se situeze, la nivel naţional, pe locurile VI, respectiv VIII în privinţa numărului de angajaţi şi a cifrei de afaceri. În Regiunea Vest ne întrec Timişul şi Aradul.

„Această manifestare se înscrie în cadrul acţiunilor derulate de camerele de comerţ şi industrie din România în fiecare an, în toamnă spre iarnă, fiind vorba despre premierea celor mai importante firme din judeţ, firme care în anul precedent au realizat succese deosebite privind cifra de afaceri, privind profitul, privind angajaţii, privind dezvoltarea firmelor, a subliniat preşedintele Petru Buzzi. Este un moment de sărbătoare, moment în care cei mai buni dintre întreprinzătorii din Caraş-Severin sunt prezenţi aici pentru a primi binemeritatele felicitări şi a-şi etala activităţile pe care le desfăşoară. În acest an, topul firmelor este la ediţia a 26-a, sunt prezente la manifestare un număr de 120 de firme clasate pe primele locuri într-un top realizat la nivel naţional, pe baza unor indicatori economico-financiari, este un moment de bilanţ“.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu