Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Zilele trecute, CAON și Jurnal CS au scris despre faptul că deși a avut loc ședința Biroului Permanent al PSD Caraș-Severin, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin nu a fost stabilit.

Liderul PSD, Ion Mocioalcă, ne-a spus clar atunci că sondajele vor fi cele care vor stabili candidații, atât pentru cea mai importantă funcție din județ, cât și pentru primăriile unor orașe din Caraș-Severin. Duminică, președintele PSD Caraș-Severin ne-a declarat ferm că ” nu voi candida la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin. Lăsăm oameni tineri și frumoși în administrația publică, le dăm șansa să facă ceva și ne pregătim pentru alegerile generale. Obiectivul este să câștigăm alegerile locale, pentru a pregăti apoi câștigarea celor parlamentare. Vom vedea, până la parlamentare, dacă partidul și electoratul mai au nevoie de noi, cei din vechea clasă politică. Dacă oamenii noi vor confirma, eu mă retrag din politică și le fac loc „.

4 Comments

  1. Imi place omu asta, e tare GLUMET!!! Adica e ca si cum un caine vine si iti da ciolanu plin de carne, asa, din bun simt…ma lasi?????

  2. Nu vrea sa candideze la locale si se foloseste de „vocea strazii”. Ce tineri are PSD-ul? A fost unul prim-ministru si se comporta mai rau decat Iliescu.
    Daca Mocioalca a inteles vocea strazii ar fi bine sa plece acum de tot. Nu sa se ascunda pana la parlamentare, unde iarasi sa apara primul pe lista PSD. Sau ii este frica de infrangerea de la locale?

  3. Dle Mocioalca!Oameni tineri si frumosi nu pot exista in politica!Tineri pot fi,dar frumosi,din moment ce fac politica-NICIODATA!Pot frumosi la exterior,la ambalaj,dar sufletul le este murdar,daca se baga in troaca imunda a politicii romanesti!Cata demagogie,cat fariseism,cata ipocrizie!Curat murdar,Dom Mocioalca!Halal sa-ti fie!

  4. Ce pacat, la cate a facut omu asta pentru judet, a fost ca un tata pentru noi .Sa traiesti la multi ani, si sa iti mananci linistit ce ai agonisit, fara sa te viziteze DNA-ul. Ar fi frumos sa iti faci o casa langa popa Sarbu sa inbatraniti linistiti impreuna. Sarutam dreapta conasule si TRAIASCA SOCIALISTII !

Adaugă comentariu