Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Uită de lama de ras, de părul inestetic, de programările reptatate la epilări, uită să te chinui!

La Salon Diva B&G din Caransebeş, şedinţele de epilare sunt un răsfăţ. Aşa că răsfaţă-te! Tehnologia SHR utilizează melanina doar parțial (50%), restul căldurii fiind trimis direct la rădăcina firului de păr. Temperatura, în cazul SHR e mai scăzută decât în cazul IPL, dar timpul de acțiune asupra rădăcinii firului de păr e mai lung, de unde și eficiența mai mare și riscurile mai mici ale SHR față de IPL. Foliculul se distruge fiind îndepărtat ulterior printr-un proces fiziologic de către sistemul imunitar, astfel că firele de păr nu cad imediat după ședință, ci într-un interval de 1-4 săptămâni, ritmul de eliminare diferind de la o persoană la alta.

De câte ședințe SHR e nevoie?

Rezultatele și numărul de ședințe depind de mai mulți factori: culoarea pielii, culoarea și grosimea firului de păr, zona de tratat, factorii genetici, ciclul de creștere a firului de păr, patologie asociată. „Frumuseţea se îngrijeşte, indiferent de vârstă! Suntem aici pentru voi, pentru că frumuseţea VOASTRĂ ne determină să fim pe zi ce trece mai bune şi pentru că zâmbetul vostru este mulţumirea noastră! Vă ajutăm să vă redescoperiţi! Vă aşteptăm cu dăruire, prietenie, drag de oriunde aţi fi, singura condiţie este să credeţi în frumuseţea voastră! Cu noi, ai o siluetă frumoasă, tenul stralucitor, pielea fină şi sufletul fericit“, ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului Diva B&G.

Optează pentru epilare definitivă! Pune mai bine în valoare pielea ta catifelată! Pentru mai multe informații și programări, ne puteți apela la 0724850733.

ÎNDRĂZNEŞTE SĂ FII FRUMOASĂ!

Adaugă comentariu