Caraş-Severin, Romania

GHERTENIŞ – Marţi dimineaţă, poliţiştii au mers în comuna Gherteniş pentru a pune în executare un mandat de aducere pentru un bărbat. Însă acesta, sprijinit de rudele sale, i-a întâmpinat pe poliţişti cu… furca.

În cursul zilei de marţi, în jurul orei 9.30, lucrători din cadrul posturilor de poliţie Ramna şi Berzovia, s-au deplasat la domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 ani din Gherteniş, pentru a pune în executare un mandat de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa pe numele acestuia.

Bărbatul era citat ca învinuit într-un dosar penal pentru săvârşirea de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Numai că atât bărbatul, cât şi membrii familiei sale s-au opus violent, aruncând diverse obiecte către oamenii legii, până ce unul dintre aceştia a tras două focuri de avertisment.

În altercaţie, un poliţist a fost lovit superficial la o mână cu o furcă. A fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa faţă de persoanele implicate. Concomitent, se desfăşoară activităţi în vederea depistării bărbatului care nu s-a supus executării mandatului de aducere.

UPDATE: Florin L., bărbatul căutat de poliţişti a fost reţinut în seara de 4 iunie pentru 24 de ore, fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj , iar pentru celelalte patru persoane implicate s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Adaugă comentariu