Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Vorbim de al doilea municipiu al județului, mai exact de cartierul Pipirig, lângă Penny, caz care a mai fost semnalat în Jurnal CS și pe Caon.ro și în urmă cu câteva luni!

În aprilie vă informam că Dorel, care introducea rețeaua de gaz, a comis-o și a lăsat bună parte din Pipirig fără apă. De atunci, au urmat și alte situații similare.

„Prima dată în aprilie. A doua oară s-a spart acum vreo lună, când au cârpit cu asfalt săpăturile de la gaz și acum câteva zile au reparat-o. Azi, din nou… Toate în același loc. Penultima oară am sunat la AquaCaraș, au venit după vreo zece zile și acum nici nu s-a bătătorit pământul unde au reparat și azi iar curge. Toată vara avem baltă în fața casei. Pipirig, aproape de Penny”, ne-a spus Cristi, localnicul care a mai semnalat și altă dată neputința operatorului de apă.

Dacă ar fi să glumim, am spune că pe zilele de caniculă parcă n-ar fi rău ca strada să fie udă și răcoroasă. Ce te faci însă că și această apă trebuie plătită cumva… Și parcă am pune un pariu că aceste pierderi se regăsesc în facturile pe care le plătește populația, care din această lună și așa vor fi mai mari, după ce AquaCaraș a primit undă verde în privința majorării prețului la apă și canalizare.

R.M.

2 Comments

  1. Așa firme de rahat, așa lucrători de tot rahatul.Neprofesionisti că și cei care ii angajează în lucrări care ii depășește competențele.

  2. Ce vreti de la un fost sofer de senator? Are neuronii mai rari decat parul ala latos din cap…

Adaugă comentariu