Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Liberalii reșițeni dau startul competiției interne pentru desemnarea celui care va lupta pentru fotoliul de primar al reședinței de județ.

Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Comunicare al PNL Caraș-Severin, cinci liberali se vor bate pentru un singur loc, într-un sondaj care va fi realizat de o firmă specializată în prima jumătate a lunii decembrie. Cei cinci sunt toți liberali valoroși, așa cum sunt caracterizați de specialiștii în comunicare ai PNL Caraș-Severin, și și-au exprimat deja dorința de a ajunge primar al Reșiței la alegerile din iunie 2016. „În ordine alfabetică, cei cinci candidați sunt consilierul județean Viorel Bașag, chirurgul Jaro Marșalic, profesorul Gheorghe Năsturel, omul de afaceri Ioan Popa-Tăițelu și președintele ADI Acva Banat, Daniel Surdu. Desemnarea celui care va intra în cursa pentru Primăria Reșița se va face de către cetățeni, prin sondaje de opinie. Este foarte important ca în aceste momente dificile pentru ReșițaResita fiind în criză de mulți ani – cetățenii să-și exprime sincer și curajos opiniile”, se arată în documentul amintit. După 1990, liberalii au deținut Primăria Reșița o singură dată, în mandatul 2004-2008 prin Liviu Spătaru.

Sursa foto: barikada.info

1 Comment

  1. Mai PNL ce nu ati inteles din ….nu mai vrem partide la conducere si nici candidati politici la conducere chiar si la o primarie cum este cea de la Resita dar obsevam ca acesti candidati nu prea inteleg .Pai daca nu anteleg acest lucru elementar cum vor antelege sa conduca un oras sper ca resitenii sa nu faca aceasi greseala de doua ori adica sa puna la conducerea primariei un spagar cum este Stepanescu
    ..

Adaugă comentariu