Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – După meciul cu timișorenii, în tabăra caransebeșeană se va trage linie.

Aşa cum a promis la finalul meciului de sâmbăta trecută, cu Unirea Tărlungeni, când a spus că nu va mai face nici o declaraţie până după partida cu Poli Timişoara, din 29 noiembrie, care se va disputa pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, Alin Artimon nu a venit la conferinţa de presă săptămânală de joi. În aceste condiţii, au fost prezenţi la întâlnirea cu ziariştii „secundul” Alin Paleacu, portarul Valentin Coca şi mijlocaşul Andrei Artean.

E o partidă aparent dezechilibrată, se întâlnesc primul loc cu ultimul loc din serie. În acest meci pornim clar cu şansa a doua. În ciuda acestui fapt, în cadrul lotului este o atmosferă foarte bună. S-a creat puţină tensiune în jurul acestui meci deoarece e vorba despre două echipe aflate în zone limitrofe. Este ultimul nostru meci în acest retur şi sper să facem o figură frumoasă, să ne ridicăm la nivelul lui ACS Poli. Știm că întâlnim liderul, o formaţie bună, aşa că nu ne rămâne decât să sperăm că ultima impresie pe care o vom lăsa va fi una bună, să nu punctăm doar la impresia artistică, aşa, ca la patinaj…”, a spus Alin Paleacu.

Secundul lui FC Caransebeş a mai declarat că nu există probleme de lot pentru partida de sâmbătă, 29 noiembrie.

Întrebat despre unele schimbări care ar putea surveni în pauza competiţională la echipa gugulană, Paleacu a spus că e normal să se opereze unele modificări în lot, deoarece FC Caransebeş ocupă ultimul loc şi nu a obţinut cele mai bune rezultate.

„E normal să schimbi ceea ce nu merge. După etapa de sâmbătă, rămâne să facem inventarul, să vedem unde s-a greşit şi să nu mai greşim. Întâlnim liderul şi e normal ca, dacă există o listă a jucătorilor care vor părăsi echipa, după acest meci să ne convingă că pot face faţă cerinţelor Ligii a II-a“.

3 Comments

  1. pai oricum trageti linie…..ca sub echipa este linia finala a clasamentului din pacate

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    Aşa cum am presimţit şi scris pe facebook, caon şi expressdebanat cu mai mult de 24 de ore înainte de disputarea meciului, FC Caransebeş nu a pierdut cu Poli Timişoara, scor final 0-0!

Adaugă comentariu