Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În Caraş-Severin, se circulă în condiţii de iarnă, pe un carosabil acoperit pe alocuri cu un strat de zăpadă de câțiva centimetri grosime, însă nu sunt drumuri închise. De asemenea, nu sunt nici întreruperi de curent și nici localități izolate.

Duminică seara, drumul de acces către Muntele Semenic era deschis pe ambele sensuri, însă rămâne obligatorie folosirea echipamentelor antiderapante, şi se schiază pe pârtiile „Goznuţa“, „Crucea de brazi“ şi cea pentru începători.  Telescaunul de pe Muntele Mic este funcţional, iar toate cele trei pârtii, „Nordica“, „Felix“ şi „Borlova“ sunt funcţionale. În schimb, pe DN 6 a fost restricționat traficul pentru mașinile de peste 7.5 tone.

Se recomandă prudenţă pe tronsoanele: Cornea – Orşova; Moraviţa – Orşova; Pojejena – Socol; Oraviţa – Iablaniţa; Reşiţa – Anina, Reşiţa – Voiteg: Cerna Sat –Valea Cernei şi Valea Cernei – Băile Herculane.

Tot duminică seara, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat că există posibilitatea închiderii unor drumuri naționale din mai multe județe, inclusiv din Caraș-Severin, și că se va acționa pentru deszăpezirea și redeschiderea lor imediat ce condițiile meteo vor permite intervenția utilajelor.

Adaugă comentariu