Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Continuă modificările la nivelul conducerii Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș. Fostul secretar de stat Horia Irimia a preluat de câteva zile funcția de manager al unității sanitare de pe Timiș și Sebeș, înlocuindu-l pe Adrian Romanescu.

Horia Irimia fusese anterior directorul economic al spitalului, iar acum va asigura interimatul până când va fi organizat concursul pentru ocuparea postului de manager. Adrian Romanescu nu va părăsi structurile de conducere ale celei de-a doua unități sanitare a județului, fiind numit președinte al Consiliului de Administrație.

„În această echipă managerială, cred că Spitalul Municipal de Urgență poate implementa foarte bine proiectul european de dotare cu tehnică medicală de ultimă generație și poate negocia un contract și mai eficient cu Casa de Asigurări de Sănătate. De asemenea, sunt convins că echipa de conducere va depune toate eforturile astfel încât, la un moment dat, unitatea sanitară să fie eficientă și să treacă pe profit”, a motivat primarul Marcel Vela mutările efectuate la vârful Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

4 Comments

  1. Managementul D-lui Primar Marcel Vela reprezinta referinta etalonului conducatorului de excelenta pentru ultimii 100 de ani si urmatorii 20 de ani. Sa fie intr-un ceas bun numirea noului manager al spitalului municipal.

  2. Sa treca pe profit???????????????!!!!!!!!!!!!dar ce spitalul e SRL?iar pacientii sunt marfuri?oamenii astia habar nu au cum se manageriaza o unitate sanitara si care sunt criteriile de eficienta economica si sociala.Sunt atitia doctori de buna calitate in acest spital care ar putea sa-l managerieze dar nu se vrea, vor tot felul de agamita dandanache de la centru buni la toate.

Adaugă comentariu