Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Conform programului stabilit de Federația Română de Handbal, în perioada 22 iunie a.c. – 6 iulie a.c., componenții Lotului Național de cadeți vor efectua două stagii, unul de pregătire și unul de meciuri de verificare.

Printre aceștia se va regăsit și reșițeanul Raul Heinbach, de la Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița. Elevul prof. Lucia Moruț va trebui să se prezinte la Centrul de Excelență de la Sighișoara, joi, 21 iunie a.c., unde va efectua un cantonament centralizat până în data de 30 iunie a.c.

„Raul va face parte din lotul de jucători care se va deplasa în Suedia, în perioada 1-6 iulie a.c., pentru meciuri de verificare, ne-a precizat prof. Lucia Moruț. Mă bucur pentru acest sportiv care a confirmat la toate convocările și și-a asigurat un loc binemeritat în Lotul României. Din punctul meu de vedere se anunță un handbalist de mare perspectivă și sper să ajungă cât mai departe“.

3 Comments

  1. Cred ca numele corect este HeiMbach. Joi,21iunie? Poate 20 iunie…Alo? desteptarea!

  2. ce sa-ti spun, alti handbalisti nu mai avem!!! cei care isi vad de sport nu sunt buni si care intradevar duc o viata sportiva corecta. Antrenoarea „emerita” nu are ochi sa-i vada. Pentru Raul tot binele din lume,pentru morut nota -2.

Adaugă comentariu