Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenții Divizionarei A HC Adrian Petrea Reşiţa şi-au reluat antrenamentele pentru retur.

După o binemeritată vacanţă, liderul Diviziei A de handbal masculin, Seria B, HC Adrian Petrea Reşiţa a început antrenamentele pentru partea a doua a campionatului. Lotul s-a reunit la Stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului, pentru prima şedinţă de pregătire din noul an. Handbaliştii au efectuat o alergare pe şosea, de la stadion înspre Doman, iar după-amiază s-au pregătit la Sala Polivalentă din Reşiţa. Echipa reşiţeană a fost întâmpinată la stadion de câţiva fani, membri ai galeriei „Vulturii Semenicului“, dornici de a se reîntâlni cu favoriţii lor.

M-am bucurat că i-am revăzut în primul rând sănătoşi, apţi de muncă, ne-a spus antrenorul şi jucătorul Adrian Petrea. Vin după o vacanţă binemeritată, după un tur de campionat perfect. Va urma o perioadă de pregătire fizică pe plan local şi vom încheia săptămâna cu un turneu la Turda, iar în cealaltă săptămână vom avea un turneu la Târgu Jiu. La turneul de la Turda vor fi patru echipe, pe lângă noi vor mai participa Potaissa Turda, HC Odorhei şi Universitatea Cluj.“

HC Adrian Petrea Reşiţa vine şi cu o noutate la început de an 2015. După ce a jucat timp de şase ani la echipe precum HC Odorhei şi Potaissa Turda, extrema stângă Lucian Ignat a revenit la Reşiţa, pentru a se alătura noilor săi colegi de la HC Adrian Petrea. Lucian Ignat are 24 de ani, este un produs al şcolii reşiţene de handbal, fiind antrenat la Liceul Teoretic „Traian Vuia“ de Lucia Moruţ şi Florin Pera, şi spune că îşi doreşte să promoveze în Liga Naţională cu noua sa echipă.

 

Adaugă comentariu