Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de juniori II a Liceului Traian Vuia a beneficiat, recent, de un cantonament la Secu.Componenţii formaţiei Liceului Traian Vuia, coordonaţi de prof. Lucia Moruţ, au efectuat, timp de opt zile, un stagiu centralizat de pregătire, în staţiunea Secu, cantonament încheiat la finele săptămânii trecute. Acesta a fost asigurat cu sprijinul administraţiei publice locale, iar sportivii au beneficiat de toate condiţiile necesare perioadei de acumulări, inclusiv sală de forţă şi saună pentru recuperare. În plus, au avut parte şi de zăpadă, chiar dacă stratul nu a fost prea mare, care impune un efort suplimentar, în ceea ce priveşte pregătirea fizică.

Antrenoarea Lucia Moruţ a avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Marius Băniţă, Boban Vuiţă, Raul Heibach, Raul Puia, Marius Drăgănescu, Adrian Ionescu, Ladislau Czeberly, Andrei Ciocoş, Sebastian Sonohat, Elian Apostol, Flavius Bejan, Ovidiu Belci, Andrei Balog, Alexandru Nicolicea, Sebastian Crâc şi Dorian Ionescu.

„Sportivii au răspuns foarte bine programului de pregătire impus, a precizat prof. Lucia Moruţ. Am avut câte două antrenamente pe zi, de intensitate crescândă, odată cu parcurgerea cantonamentului. Consider că stagiul de pregătire a fost mai mult decât benefic, fiindcă ne aşteaptă un program de meciuri oficiale foarte încărcat. Am revenit acasă şi ne continuăm antrenamentele, completate cu şedinţe tehnico-tactice. Pentru că, în perioada 15-17 februarie a.c., avem programat turneul al III-lea, preliminar, la Alba Iulia“.

Adaugă comentariu