Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Elevii lui Ilie Vaidasigan au câștigat cu 32-27 partida de pe teren propriu cu CS Unirea Sânnicolau Mare. După primele cinci etape, Reșița se află pe primul loc în Divizia A, Seria C, înregistrând doar victorii. Pentru rosso-neri urmează două partide în deplasare, la Tg. Jiu și la Craiova.

„După o pauză de trei săptămâni, am început returul campionatului cu un meci dificil. Ne-am așteptat să fie așa pentru că am jucat la începutul campionatului în deplasare la Sânnicolau Mare și am știut ce fel de adversar vom întâlni. Am intrat puțin mai greu în meci, iar după cum s-a putut vedea, scorul a fost strâns până spre finalul jocului. Într-un final, am reușit să strângem rândurile și să câștigăm acest meci, meci foarte important pentru noi. Atmosfera din Sala Polivalentă a fost foarte frumoasă și ne-a adus aminte de vremurile în care jucam în prima ligă. Sper ca la meciurile viitoare publicul să ne susțină în același număr mare, poate chiar și mai mare. Urmează pentru noi meciurile cu Târgu Jiu și Craiova. Aceste două partide vor fi dificile, având în vedere că le vom disputa în deplasare și sper ca toți jucătorii să fie apți pentru aceste două meciuri”, a declarat Ilie Vaidasigan, antrenorul echipei reșițene.

CSM Reșița: Alexander Starchenko (7), Raul Heimbach (5), Ilie Vaidasigan (5), Răzvan Daia (5), Alexandru Vulpe (4),  Alexandru Boriceanu (2), Eduard Belchite (2), Antonio Gîrban (1), Deniss Eirsch (1), Snezan Radosavlevici, Boban Vuita, Denis Barbu, Paul Simulescu, Denis Dumuta, Rareș Racoceanu și Eric Bărbuș.

În etapa următoare de sâmbătă, 17 noiembrie, CSM Școlar va întâlni în deplasare, de la ora 11, echipa CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.

Adaugă comentariu