Caraş-Severin, Romania

UCM HC a pierdut partida împotriva Universităţii Cluj Napoca

Sala Polivalentă din Drobeta Tr. Severin găzduieşte, în această perioadă, întrecerile Cupei României la handbal masculin, ediţia 2011.

Printre cele opt competitoare, conform clasamentului de la finalul Ligii Naţionale, ediţia 2010/2011, s-a aflat şi UCM HC Caraş-Severin. Dar a părăsit întrecerile, încă din prima zi, după confruntarea cu Universitatea Transilvania Cluj-Napoca, meci disputat miercuri seară. Aşa cum am anticipat, şi nu era deloc greu, elevii antrenorului Gligore Czari au cedat în faţa clujenilor la o diferenţă destul de mare, totuşi, la opt goluri, 30-38. După ce la pauză aveau un avantaj de două goluri, 18-16, care ar fi putut fi şi mai mare, dacă nu s-ar fi irosit câteva situaţii favorabile.

A doua repriză, decisivă pentru UCM HC

Din păcate, a venit repriza a doua, în care formaţia din Cluj-Napoca a făcut legea. A întors rezultatul şi s-a distanţat tot mai mult pe tabela de marcaj în faţa UCM HC. Aceasta şi pentru că, la un moment dat, când antrenorul Gligore Czari şi-a dat seama că nu se mai poate obţine victoria, le-a dat credit şi celor mai tineri jucători. Chiar dacă la plecarea spre Drobeta Tr. Severin spunea că „vrem să ieşim cu fruntea sus“. Acum, dacă este să fim obiectivi, şi suntem convinşi că cei implicaţi în mişcarea handbalistică nu ne vor contrazice, era imposibil de a învinge o echipă care dispune de un lot de jucători mult mai echilibrat.

Apoi, o pierdere importantă pentru UCM HC Caraş-Severin a fost Eremia Pârâianu care, în ultima perioadă, a evoluat cu serioase dureri lombare, şi nu a putut efectua deplasarea.

Marius Moraru

Adaugă comentariu