Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce au obținut promovarea în Liga Națională, handbaliștii reșițeni au efectuat marți ultimul antrenament înainte de-a pleca în vacanță.

„A fost un sezon plin de bucurii, plin de succese, încheiat cu promovarea în Liga Națională. Sunt foarte fericit pentru băieți și vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru tot ceea ce au făcut. De asemenea, aș dori să le mulțumesc oamenilor, suporterilor și colegilor care au fost alături de noi în acest an competițional ce tocmai s-a încheiat. Urmează vacanța pentru noi, iar acesta a fost ultimul antrenament, unul de relaxare, în care am jucat fotbal. Vom începe antrenamentele în funcție de data când va începe campionatul Ligii Naționale. Bineînțeles că am început să ne gândim încă de pe acum la sezonul următor. Noi am făcut deja două transferuri până în acest moment. Sperăm că vom mai putea aduce alți doi handbaliști la echipă. În zilele care vor urma vom primi mai multe răspunsuri. L-am adus pe Andrei Santeiu (pivot), care a jucat la Poli Timișoara și pe reșițeanul Lucian Ignat (extremă stânga), fost la Odorhei, Turda și HC Adrian Petrea Reșița. Ne dorim să rezistăm la anul în Liga Națională”, a declarat antrenorul Ilie Vaidasigan.

Legat de turneul final, portarul Paul Simulescu a spus: „A fost un sezon frumos, cu multe reușite și ne-am bucurat foarte mult că am reușit să ajungem în Liga Națională. A fost un turneu final bun, am reușit să ne impunem în fața Sighișoarei în semifinale și ne-am îndeplinit astfel obiectivul. Cu siguranță vom rezista în Liga Zimbrilor”.

FOTO: MIRUNA MIHANCEA