Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – În Caransebeș, procesul de votare a început la ora 7 și decurge fără probleme în toate cele 21 de secții deschise pe raza municipiului, inclusiv în satul aparținător Jupa.

Potrivit Autorității Electorale Permanente, pe listele electorale din capitala gugulanilor sunt înscriși 25821 de cetățeni cu drept de vot. Ca de fiecare dată, primii care s-au îndreptat către secțiile de votare au fost cei mai in vârstă. Dintre oficialitățile locale și județene care votează în Caransebeș deja vicepreședintele Consiliului Județean, Ilie Iova, și-a exprimat dreptul de vot la secția de la Muzeul de Etnografie, în jurul orei 7.20.

„Eu sunt mai matinal de felul meu, întotdeauna mi-am exprimat dreptul la vot în primele minute după deschiderea secțiilor. Am votat pentru niște alegeri cu adevărat europene și sunt convins că cetățenii au înțeles importanța acestui scrutin”, a precizat Iova. În jurul prânzului, primarul Marcel Vela este așteptat să voteze la secția deschisă la Casa de Cultură, iar deputatul Dan Tocuț la Liceul Pedagogic „C.D. Loga”, momente de la care puteți urmări detalii pe portalul CAON, alături de alte relatări despre cum decurge procesul de vot la Caransebeș dar și în comuna Obreja, unde localnicii își aleg un nou primar.

Adaugă comentariu