Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – FC Hunedoara 0-1 (0-1), din etapa a IV-a a play-off-ului Ligii a III-a de fotbal.

În minutul 21, Negoescu, aflat în interiorul careului, a întors la Poiană, al cărui şut bun de la 14 metri a fost scos din vinclu cu un reflex de excepţie de către portarul Raţ. Cornerul a fost executat de Suru, balonul a ajuns la Negoescu, care a tras puternic de la 10 metri, însă mingea a fost scoasă de pe linia porţii hunedorene de Vârtan. Patru minute mai târziu, Negoescu, aflat pe stânga, a pasat în centru, şutul extrem de puternic, de la 17 metri, expediat de Artean, trecând razant cu transversala porţii apărate de Raţ.

În replică, hunedorenii au avut o ocazie în minutul 31, când, după un fault al lui Artean la Pepenar, „centralul” Marius Omuţ a dictat lovitură liberă de la 18 metri, central, acelaşi Pepanar trimiţând balonul în bara din dreapta a porţii apărate de Haidău. Oaspeţii au continuat să se apere avansat, cu fundaşii la 25 de metri, atacurile lor, atunci când au recuperat baloane, fiind deosebit de tăioase. O astfel de fază s-a petrecut în minutul 38, când Dârvaru, aflat pe partea stângă, a centrat până la Pepenar, care, nemarcat, a trimis plasat, de la 18 metri, în dreapta lui Haidău, lângă bară, deschizând scorul.

Asaltul caransebeşean din primele minute ale părţii a doua nu a durat suficient încât gazdele să reuşească un gol care ar fi relansat partida. Mai mult, în minutul 60, hunedorenii au avut o nouă şansă de a înscrie, după o fază confuză petrecută la poarta lui Haidău, însă şutul plasat al lui Dârvaru s-a dus peste transversală.

Gugulanilor nu le-a mai reuşit mare lucru. În plus, în minutul 68, ei au rămas în 10 oameni, Şandru văzând direct cartonaşul roşu pentru o lovitură fără minge la Dârvaru. Cu toate acestea, gazdele s-au zbătut să egaleze, şi chiar puteau să o facă, în minutul 71, când Artean a furat o minge pe stânga, a centrat pe jos în gura porţii, însă Vlăduţi nu a reuşit să introducă mingea în plasă. Singurul eveniment notabil petrecut până la final a mai fost cartonaşul roşu văzut de Negoescu, după o ciocnire violentă cu portarul hunedorean Raţă.

FC Caransebeş: Haidău, Artimon (min. 49, Săulescu), Goşa, Petcu, Roiu, Şandru, Suru (67, Constantinescu), Artean, Negoescu, Poiană, Steop (62, Vlăduţi); rezerve: Laurenţiu, Dubei, Ionescu, Gheju. Antrenor, Iosif Rotariu.

„Ne-au rămas șanse minime de promovare în Liga a II-a”

iosif-rotariu

La finalul meciului cu FC Hunedoara, Iosif Rotariu, antrenorul echipei FC Caransebeș, a declarat: „Am pierdut pe nişte greşeli individuale, pe lipsă de concentrare. Nu pot să-mi explic… După un joc bun la Giarmata, a venit un joc slab acasă. Dar ăsta e fotbalul. Echipele sunt imprevizibile, oricare poate să câştige oriunde, toate sunt echilibrate valoric… Caransebeşul a avut pe vremuri echipă în Divizia A, iar acum nu reuşeşte să promoveze în Liga a II-a, şi sunt 30 de ani şi de când nu au mai jucat nici în Divizia B. Echipa a jucat slab azi, din toate punctele de vedere, şi tehnic şi tactic. Şanse de promovare? Nu ştiu dacă mai avem. Mai sunt meciuri, dar eu zic că şansele sunt minime, dar trebuie să se joace până la capăt. Cu mine, fără mine… Caransebeşul însă trebuie să joace fotbal”.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Alin Artimon a fost schimbat cand FC Caransebes defila spre liga a 2-a! Iosif Rotariu este mentinut cand FC Caransebes a ratat promovarea…Unde ti-a fost capul Marcele cand l-ai adus pe Roti?

Adaugă comentariu