Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Premierul Sorin Grindeanu a anunțat sâmbătă seară, în cadrul unei declarații de presă, că s-a decis abrogarea ordonanței privind grațierea.

Mâine vom face în regim de urgență o ședință de Guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. Folosesc termenul pentru că așa este folosit de către Administrația Prezidențială atunci când ne-a cerut să abrogăm această ordonanță. Vom găsi calea legală ca să nu intre în vigoare această ordonanță, ca să fiu cât se poate de clar”, a declarat Sorin Grindeanu.

6 Comments

  1. Vai,vai,vai!Lamentabil discurs,jalnica prestatie!Dezamagitor e un cuvant prea bland!Face de ras Banatul omul asta!Nu am crezut ca este asa un mediocru…Da bine la CV functia de Prim Ministru si o sa aiba o renta viagera frumoasa….Nu cred ca-l prinde Pastele Premier!

      • binomul sri-dna a procedat la diversiunea din strada / procese pierdute la CEDO / nr de interceptari ambientale si pe siguranta nationala mai mare in Romania decat in SUA / dosare pentru inlaturarea concurentei / foarte putine dosare procesate de catre DNA au ajuns in instanta in judetul nostru.

        • Aici te inseli, cu putine procese ajunse in instanta in judetul nostru, instrumentate de DNA.

Adaugă comentariu