Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Gloria Reşiţa – ACS Recaş 0-1 (0-1), în etapa a XIX-a a Ligii a III-a de fotbal.

Gloria Reşiţa, pregătită de antrenorii Dan Boltaşiu şi Silviu Izvernar, a avut parte, în runda intermediară de marţi, 3 aprilie a.c., de un partener deosebit, ACS Recaş, liderul Seriei a V-a, cu intenţii clare de promovare în eşalonul doi al fotbalului românesc. Temerile erau mari, fiindcă reveneau acasă după un eşec usturător, suferit la Bihorul Beiuş (0-9).

Însă tehnicienii au reuşit să-i mobilizeze, iar efectul a fost cel dorit. Adică o replică dârză, cu o dăruire exemplară. Dovadă şi crampele musculare din timpul partidei. Mai mult, Goiţi s-a ciocnit foarte tare cu un adversar, fiind transportat la spital, alegându-se cu câteva copci la cap! În cele din urmă au trebuit să se recunoască învinşi, la limită, 0-1 (0-1), golul oaspeţilor fiind înscris de Boldea, în minutul 18.

Echipa vizitatoare a forţat, în continuare, desprinderea pe tabela de marcaj, însă acţiunile componenţilor săi fie s-au oprit la limita careului de 16 metri advers, fie au eşuat cu şuturi imprecise, mult peste poarta apărată de Argane.

Gloria Reşiţa: Argane – Feleagă, Marinaş, Cheba, Negrei – Vijulie, Stănucă, Goiţi (Jeler), Eremciuc – Ursu (Bulzu), Marta. Antrenori: Dan Boltaşiu, Silviu Izvernar.

La finalul partidei cu ACS Recaş, liderul clasamentului Seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal, Dan Boltaşiu, antrenorul Gloriei Reşiţa, a declarat: „Vreau să-mi felicit echipa pentru jocul prestat. Este alcătuită din jucători tineri, unii chiar foarte tineri pentru acest eşalon, dar s-au autodepăşit. A fost poate primul joc aproape de ce ne dorim noi. Ştiam că au fluctuaţii de formă, datorită tinereţii. Pot să aibă evoluţii bune şi prestaţii slabe. În disputa cu echipa din Recaş au practicat un joc foarte bun. Şi, sperăm să continuăm cât mai bine pe drumul pe care am pornit“.

Adaugă comentariu