Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După şapte turnee din actuala ediţie de campionat, micii fotbalişti reşiţeni ocupă primul loc în clasament.

Cu o tradiţie de peste 60 de ani, Gloria Reşiţa şi-a îndreptat atenţia şi către tinerele talente locale. Mai multe grupe de copii şi juniori activează la clubul de fotbal din cartierul Lunca Bârzavei, ca parte a unui proiect pe termen lung, la care s-au gândit Pavel Aghescu şi Gabriel Stănucă, doi dintre actualii conducători ai Gloriei Reşiţa. Una dintre grupele ce a atras în mod deosebit atenţia este cea a Juniorilor E, pregătită de un antrenor tânăr, de perspectivă, Radoiţă Iovanovici.

Gloria Reşiţa domină autoritar Grupa a II-a a Campionatului de Fotbal al Juniorilor E, competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin. După şapte turnee din actuala ediţie de campionat, micii fotbalişti reşiţeni ocupă primul loc în clasament, cu punctaj maxim (42 de puncte), cu 76 de goluri marcate şi doar şapte primite. Formaţia reşiţeană a obţinut victorii clare în meciurile pe care le-a disputat cu adversarele sale din Grupa a II-a, Asociaţia Sportivă Şcolară Star Berzovia, Şcoala de Fotbal „Nicolae Chirilă” Oraviţa şi Muncitorul Reşiţa.

Pe locul secund, la distanţă destul de mare, se află şcoala de Fotbal „Nicolae Chirilă” Oraviţa, cu 29 de puncte. Fac parte din echipa Gloria Reşiţa (Juniori E): Adrian Molin, Eduardo Maldea, Alexandru Răduţ, Dorian Furtună, Alexandru Negru, Robert Radu, Bogdan Dumitru, Răzvan Bodea, Darius Amărioarei, Rikardo Topan, Robert Tötös, Sergiu Rimovecz.

Adaugă comentariu