Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Vineri, 13 aprilie a.c., nu a fost una cu ghinion pentru două dintre reprezentantele județului Caraș-Severin în Liga a III-a de fotbal, la finalul rundei a XXI-a, Seria a V-a.

Gloria Reșița a evoluat pe teren propriu și a cedat cu 1-3 (1-1), în disputa cu Gloria Arad. Golurile au fost înscrise de Ieremciuc (min. 24, din 11 metri), respectiv Adrian Popa (min. 22), Iosif Gherghel (min. 57) și Claudiu Ban (min. 73). A fost o partidă agreabilă, echilibrată, deschisă oricărui rezultat, însă arădenii au fost mai pragmatici. De reținut că, în minutul 43, la scorul de 1-1, Vijulie a ratat din poziție de singur cu portarul, Cătălin Bujor având o intervenție salutară. Dacă s-ar fi intrat la vestiare cu un avantaj de un gol, reșițenii ar fi putut spera la un rezultat pozitiv.
Gloria Reşiţa: Argane – Vijulie, Feleagă, Negrei, Chera, Goiți, Ursu, Stănucă, Ieremciuc, Jeler (min. 70, Bulzu), Marinaș. Antrenori: Dan Boltașiu, Silviu Izvernar. 
În ceea ce o privește CSM Şcolar Reşiţa, aceasta a pierdut cu 0-2 (0-1), la Jiul Petroșani, unul dintre motive fiind evoluția modestă a componenților echipei, conform informațiilor primite de la prof. Cristian Bobar, președintele clubului. Sâmbătă, 14 aprilie a.c., de la ora 17, FC Caransebeș va evolua la Nouva Mama Mia Becicherecu Mic.

Adaugă comentariu