Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cupa României la box se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni la Iași, iar printre participanți se numără și un reșițean. Antrenat de Gheorghe Radu, Gerhardt Lehner este pugilistul care va reprezenta Clubul Sportiv Municipal Reșița la această competiție.

Obiectivul reșițeanului este câștigarea medaliei de aur la seniori, chiar dacă a împlinit recent 18 ani. Totodată, pentru tânărul sportiv, această competiție va fi prima din cariera lui de pugilist la seniori. „Noi vom pleca pe data de 31 iulie, pentru că, vom face o zi pe drum, iar pe 1 august vom ajunge la Iași. Pe data de 2 august va fi vizita medicală, cântarul, ședința tehnică și tragerea la sorți. Sportivul nostru este pregătit din toate punctele de vedere și ne dorim să ne întoarcem cu medalia de aur. Nu am fi făcut acest drum de aproximativ 700 de km dacă nu am fi sperat la medalie. Gerhardt Lehner va lupta la categoria de 64 de kg”, a declarat antrenorul Gheorghe Radu.

Sportivul Gerhardt Lehner a declarat înaintea competiției: „M-am antrenat din greu și vreau să obțin medalia de aur. Chiar dacă sunt mai mic, am doar 18 ani, la seniori dacă muncești din greu, poți obține performanțe mari. Aceasta este prima mea competiție la seniori și pot spune că va conta lipsa mea de experiență. Ceilalți sportivi au mai multe meciuri la seniori, dar m-am antrenat din greu și am încredere în mine. Voi da tot ceea ce am mai bun din mine ca să obțin locul I”.