Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa Liceului Teologic Baptist participă în această săptămână la Voroneț, în județul Suceava, la Campionatul Național de Fotbal al Liceelor Creștine Evanghelice.

Întrecerea este programată în zilele de 23 și 24 mai, cu participarea a opt licee din Oradea, Arad, Suceava, București, București, Iași și Reșița. Echipa reșițeană, pregătită de prof. Daniel Dinculeasa, participă cu încredere la această competiție fotbalistică, în speranța obținerii unor rezultate pozitive. Experiența în fotbal a profesorului Daniel Dinculeasa, fost portar al echipei Muncitorul Reșița, poate fi un ajutor binevenit pentru elevii Liceului Teologic Baptist din municipiul de pe Bârzava, care vor alcătui echipa ce va reprezenta județul Caraș-Severin la turneul final al Campionatului Național de Fotbal al Liceelor Creștine Evanghelice. Astfel că reșițenii pornesc la drum încrezători, într-o competiție ce va fi dominată de fair-play, ceea ce îl caracterizează și pe profesorul care pregătește echipa de la Liceul Teologic Baptist.

Profesorul Daniel Dinculeasa va miza la turneul din Bucovina pe următorii elevi: Deian Ichim, Dănuț Codreanu, Florin Mateș, Timotei Badea, Emil Eliaș, Daniel Ianoșic, Samuel Cîrpean, David Căileanu, Samuel Moise.