Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Petrecerile de Zilele Reşiţei au debutat în forţă vineri, 28 iunie 2019, Parcul Tricolorului fiind luat cu asalt.

Reşiţenii au profitat că ploile, furtunile şi canicula şi-au luat o scurtă vacanţă, năvălind cu mic cu mare în Parcul Tricolorului pentru a petrece în aceste zile de sărbătoare, organizate de Primăria Reşiţa de Sf. Apostoli Petru şi Pavel, patronii spirituali ai municipiului de pe Bârzava. Încă de la orele 17.00, oamenii au început să vină în parc, să se asigure că nu trebuie să stea la coadă la mici, grătare, bere şi alte bunătăţi oferite de comercianţi.

După orele 19.00 însă, când scena a început să prindă viaţă odată cu spectacolul folcloric pregătit de Primărie, în parc s-a revărsat un puhoi de lume, că n-aveai loc să arunci un ac. Mari iubitori de folclor, oamenii au fost binecuvântaţi cu un spectacol pe cinste. Pe scenă au evoluat, pe rând, artiştii invitaţi, programaţi în prima seară, pe care animatorul Dan Liuţ i-a prezentat, cum o face de obicei la zile de sărbătoare. Au cântat şi au dansat: Ansamblul Bârzava, Ansamblul Bihorul, Florin Vasilică şi Ansamblul Teleormanul, Bebe Marinescu, Camelia Ceocu, Petrică Miulescu Irimică, Andreea Voica şi Deian Galetin.

Alexandra Gorghiu

Adaugă comentariu