Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Nu este nici o noutate dacă vă spunem că un business nu este complet fară promovare. Însă vrem să punem accent pe faptul că o promovare eficientă nu înseamnă exclusiv o promovare online. Atât afacerile din mediul online cât și business-urile tradiționale ar trebui să beneficieze de promovare, pentru că este un factor care atrage clienți și utilizatori noi.

Cele mai cunoscute metode de promovare la care un business poate apela rămân canalele TV, cele audio și online. Însă sunt multe afaceri locale care se fac cunoscute prin metodele clasice de promovare: realizarea de afise, pliante, broșuri și cataloage. Materialele publicitare folosite în aceste campanii sunt cunoscute de mulți dintre noi sub denumirea de printuri. Fără dar și poate, printurile trebuie să fie de o bună calitate.

Flyeralarm.ro oferă soluții numeroase pentru acest segment publicitar. În oferta de printuri a firmei găsiți o varietate mare de materiale promoționale perfecte pentru orice tip de acțiune.

Flyeralarm este în topul firmelor care oferă servicii tipografice prin intermediul online pe segmentul B2B în Europa și este una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania. Portofoliul companiei include o multitudine de printuri mediatice – de la flyere până la mape de prezentare – în plus oferă și servicii de marketing, grafică și consultanță în identitatea virtuală. Nucleul firmei Flyeralarm este producerea și comercializarea de articole tipărite sau produse de advertising pe piața corporatistă (B2B).

Pentru a fi alături de clienți, Flyeralarm propune o gamă foarte variată de broșuri și cataloage, flyere, cărți de vizită, cărți poștale, facturiere, mape de prezentare, dar și grafică și machetare pentru clienții care au nevoie. Și toate de o calitate superioară.

Flyeralarm crede că pentru promovarea unei afaceri este important să folosești materiale personalizate de calitate, iar acest lucru include după cum am spus și mai sus, atât partea de print, cât și partea de design. Probabil ți s-a întâmplat și ție să comanzi diferite materiale iar culoarea din design să nu iasă așa cum doreai sau cartonul folosit pentru print să fie de proastă calitate.

Echipa de lucru FLYERALARM este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români. Toate produsele comercializate sunt tipărite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital și offset de ultimă generație, de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

La comandă se poate realiza orice produs printat, indiferent de tehnologia de fabricație necesară.

Acum că ți-am dat idei, să ne apucam de treabă! Dă comandă de produsele de care ai nevoie la FLYERALARM.

Puteți să comandați un set de mostre pentru a vă convinge de calitatea printurilor pe care ei le oferă. Puteți cere un pachet care conține mai multe printuri realizate de către specialiștii firmei sau un catalog în care puteți vedea calitatea hârtiei folosite. Puteți comanda mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri și gramaje diferite sau pachetul de monstre cu produse diferite, totul fiind gratuit. La Flyeralarm găsiți o tipografie offset de cea mai înaltă calitate!

Flyeralarm îți ajută afacerea să crească!