Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La mijlocul săptămânii trecute, Carol Gurgu, preşedintele A.F.C.M.R. s-a deplasat la Râmnicu Vâlcea pentru a pune la punct, împreună cu oficialii clubului Damila Măciuca, detaliile de materializare a colaborării, în perioada următoare. Astfel ca, din ediţia 2013/2014, reşiţenii să se bucure de o echipă care să evolueze în eşalonul doi al fotbalului românesc.

De la Râmnicu Vâlcea s-a deplasat la Bucureşti, la Federaţia Română de Fotbal, iar când s-a întors la Reşiţa, preşedintele grupării din Valea Domanului ne-a declarat: „Lucrurile nu sunt rezolvate definitiv. Actele sunt în lucru. Mai sunt nişte paşi de făcut. Federaţia Română de Fotbal trebuie să le avizeze. În plus documentaţia trebuie să treacă prin judecătorie. Dacă lucrurile se vor finaliza, începând cu săptămâna viitoare, hai să spunem din 5 sau 6 august a.c., să facem un anunţ oficial. Vreau să spun că degeaba există înţelegere, dacă cei îndreptăţiţi nu au dat finalitate actelor. Aşa că, până atunci lucrăm pe două fronturi. Cu jucătorii pe care îi avem aici şi cu cei de la Rm. Vâlcea. Am asistat şi eu la câteva antrenamente ale echipei din Râmnicu Vâlcea. Este un lot bun şi cred că vom avea un fotbal de calitate”.

În ceea ce priveşte banca tehnică, am reţinut că aceasta va fi alcătuită din Alexandru Pelici, Ovidiu Telescu şi Valentin Boşca. Antrenori care vor avea la dispoziţie un lot de 24 de jucători, în care vor fi cooptaţi şi mai mulţi reşiţeni.

3 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Rossoneri vor fi trei,
    Resiteni nu-s doi din ei.
    A ramas, unul, zau,
    Si asta-i doar Haidau!!!!

  2. Parca Vali Bosca a plecat la Gloria? Oricum felicitari celor de la caon ca au pus poza asta cu fata de popindau a lui carol mincinosul

Adaugă comentariu